Bedrijfsjurist Tom de Wit stapt over naar Louwers

Tom de Wit (1969) maakt per 1 juli 2011 de overstap naar Louwers IP|Technology Advocaten. Hij was bedrijfsjurist bij Ericsson Telecommunicatie waar hij 4 jaar heeft gewerkt. Eerder was hij wetenschappelijk medewerker en promovendus aan de Universiteit van Tilburg en advocaat bij AKD.

Tom de Wit zal als door de wol geverfde seniormedewerker een belangrijke rol gaan vervullen binnen het kantoor. Hij zegt zelf over zijn move: "Ik maak de overstap naar Louwers IP|Technology Advocaten omdat ik na 4 jaar als bedrijfsjurist te hebben gewerkt weer als gespecialiseerd advocaat wil werken."

Over de keuze voor Louwers zegt hij: "Ik heb gekozen voor dit kantoor vanwege hun prettige setting met korte lijnen en omdat zij zowel het intellectuele eigendomsrecht als het IT-recht op een hoog niveau beoefenen. Beide rechtsgebieden zijn volop in beweging en dat maakt het werk als advocaat binnen deze rechtsgebieden intellectueel uitdagend. Bovendien ken ik Ernst-Jan Louwers en Marianne Korpershoek al want zij zijn voormalige kantoorgenoten van mij. Daardoor weet ik dat wij dezelfde visie en ambitie hebben."

publicatiedatum: maandag 4 juli 2011

Artikelen

Louwers samen met Madison Gurkha en ITSX op Overheid 360°
Vakbeurs Overheid 360°, 22 en 23 april 2015, Jaarbeurs Utrecht: "De overheidsklant is steeds meer ...

meer

Louwers samen met Madison Gurkha en ITSX op Zorg & ICT
Vakbeurs Zorg & ICT, 18 t/m 20 maart 2015, Jaarbeurs Utrecht:  "Behandel uw patiënt als ...

meer

Publicatie intellectuele eigendom en ICT (Louwers en De Wit)
In deel 3 van de praktijkserie Monografieën Recht en Informatietechnologie (SDU) schreven Tom de ...

meer